Лікування генералізованого пародонтиту (ГП) з використанням фотодинамометричної терапії апаратом FotoSan 630

Фотодинамометрична терапія апаратом FotoSan 630 у стоматологічній клініці АРБОР

Лікування генералізованого пародонтиту (ГП) вкючає у себе професійну гігієну, скалдання пародонтальної карти, SRP терапію та медикаментозну обробку пародонтальних кишень. Проте мало хто говорить про доцільність використання фізіотерапевтичних методів лікування, як заключний етап лікування ГП. У стоматологічній клініці АРБОР ми пропонуємо багато послуг, що сприятимуть відновленню структури та функції тканин пародонтут, одним із елементів якого є м’якотканнині структури ротової порожнини - ясна.

 

 

 

 

 

 


 

Однією із фізіотерапевтичних процедур у стоматологічній клініці АРБОР є фотодинамометрична терапія апаратом FotoSan 630.

Це фотоактивна дезінфекція пародонтальних кишень, яка за допомогою спеціального фотоактивуючого гелю та інфрачервоного світла, що зв’язується із поверхнею мікроорганізмів, сприяючи їх руйнуванню, наступним чином: Фотосенсибілізатор поглинає світло в особливому спектрі та отримує енергію. Енергія, що утворюється - впливає на присутній кисень, який розщеплюється на активні форми кисню, які є руйнівною силою для пародонтопатогенної мікрофлори.

Засіб діє миттєво. 

 

 

 

 


Важливо зауважити, що даний вид лікування проводиться виключно після професійної гігієни або пародонтологічного лікування, у кишені вводиться фотоактиватор, далі за допомогою довгої насадки кожна кишеня просвічується 10 секунд.

 

 

ФотоСан 630 – фотоактивована дезинфекція. FotoSan 630     Переваги:

     • Діє миттєво
     • Ефективний у боротьбі з усіма мікроорганізмами
     • Не розвивається стійкість
     • Без побічних ефектів
     • Простий у використанні, не потребує великих витрат часу
     • Зрозумілий принцип дії
     • Недороге лікування

     Обмеження:

     • Фотосенсибілізатор повинен контактувати із заданими   мікроорганізмами
     • Світло має мати безпосередній доступ для активації фотосенсибілізатора.

   Принцип дії науково доведений!

 

 

Ласкаво просимо до стоматологічної клініки Арбор - місця, де професійна турбота та інноваційні підходи зливаються разом, щоб дарувати вам впевненість у вашій усмішці. Наша клініка пропонує широкий спектр послуг, щоб допомогти вам досягти ідеального стану усної порожнини.

Ми знаходимося в Україні, м. Київ, Проспект Перемоги 67 В (проспект Берестейський 67 В), метро Нивки. Святошинський район | Стоматологічна Клініка Арбор"
 

Інші новини та акції

Дізнайтеся про ознаки та лікування захворювань ясен. Як пародонтит пов'язаний з серцево-судинними та іншими захворюваннями. Поради щодо профілактики від фахівців.
Дізнайтеся, як працює відбілювання зубів та які переваги воно має. Ми пропонуємо як кабінетні, так і домашні методи, щоб забезпечити вам привабливу та молодіжну усмішку. Запрошуємо до стоматологічної клініки Арбор, де наші фахівці допоможуть вам вибрати найкращий спосіб відбілити зуби.
Карієс зубів є однією з найпоширеніших стоматологічних проблем сучасної людини. Це хвороба, яка виникає в результаті руйнування емалі та дентину зуба під впливом бактерій та кислот, що утворюються при розкладанні їжі та цукрів у порожнині рота.
Гінгівіт - це запальний процес, що вражає ясна. Це серйозна проблема, яка може вплинути на загальний стан організму, а не лише на усну порожнину.
Дізнайтеся ефективні способи позбутися від неприємного запаху з рота за допомогою корисних порад. Покращіть гігієну порожнини рота та насолоджуйтеся свіжим диханням
Дізнайтеся про основні причини чутливості зубів та ефективні методи її подолання. Отримайте цінні поради від стоматолога щодо профілактики та лікування чутливості зубів.  
У цій статті ми розглянемо, як вибрати оптимальну зубну пасту і розповімо про переваги правильного догляду за зубами
Видалення зубів мудрості є процедурою, яку лікарі стоматології рекомендують у деяких випадках:  
Професійна гігієна порожнини рота має велике значення для підтримки здоров'я порожнини рота та запобігання різних проблем, пов'язаних з зубами та ясенами.
Інколи пацієнти спостерігають кровоточивість ясен під час чищення зубів вдома, цим явищем зволікати не можна! 
У яких випадках необхідності ставити керамічну накладку або коронку замість звичайної пломби?  
Зубні пасти проти кровоточивості: рекомендації та важливі фактори та стоматологічні поради
Гострий зубний біль - один із найбільш тривожних симптомів, що свідчить про розвиток хвороб зубощелепної системи.
За  допомогою сучасних препаратів-анестетиків повністю знімається чутливість із певної ділянки щелепи.
Дентофобія - страх лікарів-стоматологів. Люди в яких наявний такий страх, дуже рідко відвідують стоматолога.